Så du hinner planera inför ditt nästa boende

Välkommen till Julias Homestyling

Vi erbjuder styling av tomma bostäder och kompletterande styling av redan möblerade bostäder.

Vi tar hand om er bostad inför fotografering och vid behov även inför visningar och koordinerar fotografering med mäklaren. Så du hinner planera inför ditt nästa boende! Genom att göra en profesionell homestyling så kan din bostad öka med antal spekulanter och kan dessutom driva upp priset på din bostad.

Professionell styling av ditt hem

Välkommen att kontakta oss och nu under Covid period kan vi erbjuda digitala möten för konsultationer. Men vi utför fortfarande hembesök, men hoppas vara ursäktad med handskakning och att vi håller lite avstånd. Känner ni er sjuka så är det bara att avboka mötet så gör vi ett digitalt möte istället.

Att sälja sin bostad innebär för många en hel del förberedelser innan bostaden är klar för fotografering. Hur man ska prioritera? Vad ska plockas bort och vad ska läggas till? och inte minst tiden! Hur ska man hinna? Vår ambition är att underlätta sälj processen och att påvisa möjligheter genom att skapa en inspirerande miljö med en bra möblering och detaljer som presenterar ytor och funktion.

Ett ljust vardagsrum med trädetaljer
Bild på Julia

Julia

Maila eller ring oss för mer information om styling eller skicka iväg en offertförfrågan.

076-006 97 04 homestyling@julias.se

Vi kan inredning. Hör av dig!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, tankar eller funderingar - så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Telefontider: alla dagar mellan kl 09-19. Vi utför ofta hembesök och konsultationer på eftermiddagarna.